Brandstof voor verandering

Avondvullend programma voor de IJplein- en Vogelbuurt

Voor iedereen die woont en/of werkt in de IJpleinbuurt of Vogelbuurt:

Heeft u behoefte aan een bepaalde voorziening in uw buurt die er nu niet is? Heeft u zelf iets te bieden dat er nu nog niet is? Heeft u tijd en energie om iets in uw eigen buurt te doen? Bent u met iets bezig in de buurt en wilt u dit laten zien aan anderen? Kom dan naar deze avond. Daar bespreken we met elkaar wat nodig is om vraag en aanbod in de buurt beter samen te laten komen.

Er is al veel door en met bewoners ontstaan in deze buurt; wat kunnen onder andere de voedseltuin, de Muziekstraat, de Buurtkamer, het participatiecentrum Eva & Adam, de Meeuw, de buurtmeester, de bakker en de slager, De Overkant, het Leefkringhuis en de Voedselbank, woningcorporaties en kleine zelfstandigen met elkaar te maken hebben, en wat kunnen zij betekenen voor uw ideeën?

In een avondvullend programma denken en praten bewoners en werkers uit de wijk met elkaar over bovenstaande vragen. Dat doen we onder het genot van heerlijk eten van Resto van Harte. Er zijn inspirerende sprekers. Wij hopen dat u er ook bij kunt zijn.

Denkt en eet u met ons mee?

Wanneer: donderdagavond 27 juni
Waar: Buurtcentrum de Meeuw, Motorwal 300
Hoe laat: 17.30 uur: inloop, 18.00 – 22.00 uur: eten en inhoudelijk programma, 22.00 – 22.30 uur: afsluitende borrel.
Kosten: geen. We vragen u alleen actief mee te denken
Aanmelden: graag. Dan kunnen we rekening houden met uw komst

U kunt zich aanmelden voor het evenement op www.facebook.com/vertaaltank, of een mail sturen aan info@vertaaltank.nl met uw naam en eventueel de organisatie die u vertegenwoordigt. Neemt u gerust iemand anders die woont en/of werkt in de IJpleinbuurt of Vogelbuurt mee. Mocht u vegetarisch willen eten of allergisch zijn, geeft u dat dan ook aan.

Heel graag tot de 27ste!

Uitnodiging_Buurtcoöperatie_Vogelbuurt_IJplein

Geen reactie mogelijk.

Wat vinden anderen?

Vertaaltank is een erg mooi initiatief en slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het leren van mensen die anders zijn en samen proberen tot betere oplossingen en ideeën te komen, is een mooi voorbeeld van hoe men de potentiële waarde in diversiteit (=verschillen tussen mensen) kan benutten.”

dr. A.C. Homan, Universiteit van Amsterdam.

Wat kun jij doen?

Heb je tips, ideeën of kritiek? Wil je meewerken of deelnemen aan een bijeenkomst? Wil je samenwerken met Vertaaltank? Iets anders? Laat het weten. Doe en denk mee!

Je reactie en inzet worden zeer gewaardeerd.

Wat doet Vertaaltank voor jou?

Wil je veranderingen in gang zetten die werken? Wil je de kennis en kunde van een groep mensen beter gebruiken? Ben je op zoek naar innovatieve ideeën? Vertaaltank biedt brandstof voor verandering.

Doe zelf mee met een bijeenkomst of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.