Brandstof voor verandering

Maand van de Geschiedenis. Wij doen mee! Jij ook?

Omringd_door_nieuws_Vertaaltank2   Warhorse_Vertaaltank

Woensdag jl. gaf Vertaaltank de workshop ‘Oorlog en Vrede’ tijdens het openingsfestival van de Maand van de Geschiedenis. Een uur hadden we. Om een zo groot onderwerp te bespreken. We hadden het over hoe onze wereld ervoor staat, over onmacht, over wat je wel kunt doen, over het verleden, het heden en de toekomst. We lieten deelnemers proeven van de methodiek Deep Democracy, die o.a. gebruikt wordt voor conflictresolutie, ook in oorlogsgebieden. Het was bijzonder deel uit te maken van deze ‘kick-off’ van de Maand van de Geschiedenis; een maand waarin heel veel moois gebeurt.

Ook wij verzorgen een groter event op zondag 12 oktober: ‘Oorlog, vrede en alles daar tussenin’. Vlakbij Amsterdam, op een prachtige plek. We geven meer inzicht in de (theoretische) achtergrond van de methodiek Deep Democracy en laten deelnemers ervaren hoe verschillende ‘tools’ kunnen werken. Dat alles met als doel van en met elkaar te leren en onszelf te activeren om een verschil te maken. Hoe klein of hoe groot ook.

Denk en doe je mee?

Alle informatie en tickets vind je hier. Heel graag tot dan!

 

 

 

 

Geen reactie mogelijk.

Wat vinden anderen?

Vertaaltank is een erg mooi initiatief en slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het leren van mensen die anders zijn en samen proberen tot betere oplossingen en ideeën te komen, is een mooi voorbeeld van hoe men de potentiële waarde in diversiteit (=verschillen tussen mensen) kan benutten.”

dr. A.C. Homan, Universiteit van Amsterdam.

Wat kun jij doen?

Heb je tips, ideeën of kritiek? Wil je meewerken of deelnemen aan een bijeenkomst? Wil je samenwerken met Vertaaltank? Iets anders? Laat het weten. Doe en denk mee!

Je reactie en inzet worden zeer gewaardeerd.

Wat doet Vertaaltank voor jou?

Wil je veranderingen in gang zetten die werken? Wil je de kennis en kunde van een groep mensen beter gebruiken? Ben je op zoek naar innovatieve ideeën? Vertaaltank biedt brandstof voor verandering.

Doe zelf mee met een bijeenkomst of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.