Brandstof voor verandering

Oorlog, vrede en alles daar tussenin. Een verslag.

Zondag 26 januari organiseerde Vertaaltank i.s.m. Bouckaert Teamcoaching een bijeenkomst over Oorlog, vrede en alles daar tussenin. Een succes! Femke van de Sandt maakt onderstaande foto’s en Bianca Snip maakte naast de ‘visual harvest’ een verslag. Veel dank aan alle deelnemers en aan de Buitenwerkplaats (fantastische plek, dito mensen).

 

 

 

 

 

 

Geen reactie mogelijk.

Wat vinden anderen?

Vertaaltank is een erg mooi initiatief en slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het leren van mensen die anders zijn en samen proberen tot betere oplossingen en ideeën te komen, is een mooi voorbeeld van hoe men de potentiële waarde in diversiteit (=verschillen tussen mensen) kan benutten.”

dr. A.C. Homan, Universiteit van Amsterdam.

Wat kun jij doen?

Heb je tips, ideeën of kritiek? Wil je meewerken of deelnemen aan een bijeenkomst? Wil je samenwerken met Vertaaltank? Iets anders? Laat het weten. Doe en denk mee!

Je reactie en inzet worden zeer gewaardeerd.

Wat doet Vertaaltank voor jou?

Wil je veranderingen in gang zetten die werken? Wil je de kennis en kunde van een groep mensen beter gebruiken? Ben je op zoek naar innovatieve ideeën? Vertaaltank biedt brandstof voor verandering.

Doe zelf mee met een bijeenkomst of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.