Brandstof voor verandering

3XGOED wordt weer… Juist.


Zondag 2 juni is er weer een 3XGOED: GOED eten, GOED gezelschap, GOED gesprek. Een positieve proeftuin van Vertaaltank voor samen denken en doen.

Van 11-16 uur maken we in Hotel de Goudfazant in Amsterdam de ideeën die ontstaan zijn uit de eerste 3XGOED over het thema ‘ik en wij’ met de methode ‘World Café’ concreet. Dat alles om een heerlijke biologische lunch van Vera van de Sandt heen. Marike Kwakman en Linda van der Wende helpen met koken en andere hand- en spandiensten. Wieneke Olthof verzorgt de ‘visual harvesting’. En als klap op de vuurpijl verzorgt Hafidi Mohamed Salah een prikkelend intermezzo waar je u tegen zegt.

Mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn: 3XGOED wordt dus weer GOED. Zeker als jij er ook bij bent! Een plek voor jezelf en 1 of 2 introducé(s), die bij voorkeur een andere inbreng zullen hebben dan jij, reserveer je per mail: lydie@vertaaltank.nl.

3XGOEDbijeenkomsten worden bekostigd op basis van waardebepaling achteraf. Zodat de bijeenkomsten toegankelijk zijn en blijven voor iedereen.

Geen reactie mogelijk.

Wat vinden anderen?

Vertaaltank is een erg mooi initiatief en slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het leren van mensen die anders zijn en samen proberen tot betere oplossingen en ideeën te komen, is een mooi voorbeeld van hoe men de potentiële waarde in diversiteit (=verschillen tussen mensen) kan benutten.”

dr. A.C. Homan, Universiteit van Amsterdam.

Wat kun jij doen?

Heb je tips, ideeën of kritiek? Wil je meewerken of deelnemen aan een bijeenkomst? Wil je samenwerken met Vertaaltank? Iets anders? Laat het weten. Doe en denk mee!

Je reactie en inzet worden zeer gewaardeerd.

Wat doet Vertaaltank voor jou?

Wil je veranderingen in gang zetten die werken? Wil je de kennis en kunde van een groep mensen beter gebruiken? Ben je op zoek naar innovatieve ideeën? Vertaaltank biedt brandstof voor verandering.

Doe zelf mee met een bijeenkomst of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.