Brandstof voor verandering

Wie

Vertaaltank is een idee van Lydie van de Laar.

Lydie is een enthousiaste generalist (psychologie, economie, talen). Een denker en een doener met een positief mens- en wereldbeeld; ze gelooft in kansen, mogelijkheden en kracht van mensen. Lydie zoekt naar wat wel kan (veranderen) en hoe. Meer informatie.

Vertaaltank werkt samen met een breed netwerk van trainers, begeleiders, ‘visual harvesters’, fotografen, ontwerpers, projectmanagers, koks, etc., etc. Wij laten ons graag op verschillende manieren en door diverse mensen inspireren. Voor vragen, opmerkingen, ideeën over Vertaaltank, een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat: 06-21155811 / info@vertaaltank.nl

Like Vertaaltank op facebook en/of stuur een e-mail naar info@vertaaltank.nl om op de mailinglijst te komen. Dan blijf je automatisch op de hoogte.

 

 

 

 

 

 

 

Lydie tijdens 3XGOED

Wat vinden anderen?

Vertaaltank is een erg mooi initiatief en slaat een brug tussen wetenschap en praktijk. Het leren van mensen die anders zijn en samen proberen tot betere oplossingen en ideeën te komen, is een mooi voorbeeld van hoe men de potentiële waarde in diversiteit (=verschillen tussen mensen) kan benutten.”

dr. A.C. Homan, Universiteit van Amsterdam.

Wat kun jij doen?

Heb je tips, ideeën of kritiek? Wil je meewerken of deelnemen aan een bijeenkomst? Wil je samenwerken met Vertaaltank? Iets anders? Laat het weten. Doe en denk mee!

Je reactie en inzet worden zeer gewaardeerd.

Wat doet Vertaaltank voor jou?

Wil je veranderingen in gang zetten die werken? Wil je de kennis en kunde van een groep mensen beter gebruiken? Ben je op zoek naar innovatieve ideeën? Vertaaltank biedt brandstof voor verandering.

Doe zelf mee met een bijeenkomst of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een offerte op maat.